22 mei Meet up Talent & Rendement

15 mei 2015

Young potentials werken vaak met tomeloze energie aan hun carrière en hun toekomst. Zowel zakelijk als privé  worden ze opgeslokt door de gekte van de dag. We (Paul Nijpels van Toplimit en ik) hebben tijdens het werken met jonge(re) talenten (± 25-35 jaar) gemerkt dat de druk op ‘delevirables’, het produceren van concrete resultaten, groot is bij deze groep. Ondanks het feit dat ze soms ook meedoen aan MD-programma’s lukt het ze door die druk vaak niet hun talent, kwaliteit en vaardigheid effectief in te zetten. En als het wel lukt, gaat dat soms weer ten koste van gezondheid of sociale leven.

In de meet up ‘Talent en Rendement” staat daarom de volgende vraag centraal: Wat heb je nodig om in zowel werk als privé-leven op een gezonde manier alles uit je mogelijkheden te halen?

Ik deel de belangrijkste inzichten die Paul en ik in 20 jaar coaching bij elkaar hebben geschraapt en van de deelnemers wil ik vooral weten wat hen handig lijkt bij professionele (door)ontwikkeling van hun kwaliteit.

De meet up vindt plaats in Abcoude, op 22 mei van 16.00 tot 19.00 uur. In een ontspannen sfeer wisselen we inzichten en ervaringen uit. Behalve een hapje en een drankje krijgen deelnemers ook mijn boekje ‘Een vis weet ook niet dat-ie nat is’ met een tiental  ontwikkeltips.  Deelname is gratis. Stuur voor dinsdag 19 mei een mailtje aan info@oostvoorncoaching.nl als je mee wilt doen en ik stuur je dan snel nadere details.

Laat een reactie achter