Heel mooi verjaardagscadeau

Een aantal jaar geleden kwam in in de opleiding Module Land Optreden van de Landmacht Hans van der Loon tegen. Ik mocht hem een tijdje begeleiden als coach. Hans en ik zijn daarna het contact nooit verloren. Zo kon ik samen met een paar BNI-collega’s als vrijwilliger een mooie bijdrage aan de Kader Informatiedag van de Materiaaldienst (een bijeenkomst van zijn 500 officier en onderofficieren). En dan stuurt Hans op mijn 55e verjaardag dit mooie cadeau via whatsapp:

23-06-15 07:05:37: Loon van,  Hans: Goede morgen Willem! Deze keer kon k je echt Niet vergeten 😉 in t weekend terug geworpen in de tijd naar de basis van onze coach gesprekken. We waren in Noordwijk om ons 12½ jarig huwelijk te vieren met de kids en kwamen ook bij t hotel langs waar t voor mij allemaal impact kreeg.
K ben je nog steeds dankbaar voor wat je me hebt laten ervaren. 
Reden temeer om je vandaag hartelijk te feliciteren met n leeftijd die je niet om kunt draaien.
Te mooi om niet te delen. Dankjewel Hans.